Attachment feature broken - 2004 to 2016 Mazda 3 Forum and Mazdaspeed 3 Forums
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 08-12-2009, 07:44 PM Thread Starter
Derrick_B
Resident MacGyver
Points: 14,879, Level: 79
Points: 14,879, Level: 79 Points: 14,879, Level: 79 Points: 14,879, Level: 79
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Derrick_B's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Oklahoma
Posts: 2,227
Thanks: 71
Thanked 226 Times in 161 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
         
Attachment feature broken

The attachment feature appears to be broken and people keep trying to use it in posts. When you upload valid files, they appear as red x's in the post (path not found). Could you disable this until you get it working?

Car is sold, but I am happy to answer any questions about my 3. -
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Derrick_B is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 08-13-2009, 02:29 AM
josh
Senior Member
Points: 7,891, Level: 59
Points: 7,891, Level: 59 Points: 7,891, Level: 59 Points: 7,891, Level: 59
Activity: 15%
Activity: 15% Activity: 15% Activity: 15%
 
josh's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: New York
Posts: 1,248
Thanks: 73
Thanked 33 Times in 20 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
 
Testing attachment
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	TV 256x256.png
Views:	38
Size:	53.3 KB
ID:	184  


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
josh is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 08-13-2009, 02:38 AM
josh
Senior Member
Points: 7,891, Level: 59
Points: 7,891, Level: 59 Points: 7,891, Level: 59 Points: 7,891, Level: 59
Activity: 15%
Activity: 15% Activity: 15% Activity: 15%
 
josh's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: New York
Posts: 1,248
Thanks: 73
Thanked 33 Times in 20 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
 
Fixed. Thanks for reporting it!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
josh is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Tags
attachment , broken , feature

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 2004 to 2016 Mazda 3 Forum and Mazdaspeed 3 Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome