New Site Upgrade and Look Feedback Thread - Page 5 - 2004 to 2016 Mazda 3 Forum and Mazdaspeed 3 Forums
User Tag List

 17Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #41 of 63 (permalink) Old 12-15-2014, 06:41 PM
L4m3st0n3
Junior Member
Points: 1,055, Level: 17
Points: 1,055, Level: 17 Points: 1,055, Level: 17 Points: 1,055, Level: 17
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Dec 2014
Location: Virginia Beach
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
 
Quote:
Originally Posted by AG Jeff View Post
Can you give me some more details or is it posted somewhere else I missed?

Jeff
I only made mention of it when I posted in new user forum this morning.

I emailed using the contact us option and someone manually added me in. Basically, I would enter in all my info, and the spam code and I would get an error saying I was entering the wrong spam filter code, I forget the exact wording. I then tried getting the code texted to me as the next option, I put in the code that I got in the text, and I was still getting the same error. I then tried the Facebook, that brought me to an error page as well, not sure if it is still giving an error.

I tried different browsers and computers to no avail.
L4m3st0n3 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #42 of 63 (permalink) Old 12-15-2014, 11:18 PM
zx6rrdan
Senior Member
Points: 4,248, Level: 41
Points: 4,248, Level: 41 Points: 4,248, Level: 41 Points: 4,248, Level: 41
Activity: 30%
Activity: 30% Activity: 30% Activity: 30%
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 152
Thanks: 17
Thanked 34 Times in 25 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
 
New site is slow and clunky... big downgrade from the old site
zx6rrdan is offline  
post #43 of 63 (permalink) Old 12-15-2014, 11:56 PM
WheelMcCoy
Senior Member
Points: 3,958, Level: 40
Points: 3,958, Level: 40 Points: 3,958, Level: 40 Points: 3,958, Level: 40
Activity: 20%
Activity: 20% Activity: 20% Activity: 20%
 
WheelMcCoy's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 129
Thanks: 45
Thanked 18 Times in 18 Posts
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
 
I will keep an open mind and live with the new layout for a while. It'll be just like test driving a new car!
AG Jeff likes this.
WheelMcCoy is offline  
post #44 of 63 (permalink) Old 12-16-2014, 12:07 AM
shay2nak
Senior Member
Points: 8,775, Level: 63
Points: 8,775, Level: 63 Points: 8,775, Level: 63 Points: 8,775, Level: 63
Activity: 99%
Activity: 99% Activity: 99% Activity: 99%
 
shay2nak's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 1,056
Thanks: 114
Thanked 119 Times in 98 Posts
Mentioned: 29 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
     
The site is actually slower. It's too crisp and clean - all the thread titles bleed together. The grid or list is way too simple. The older site was way better.

I always say, "if it ain't broke, don't fix it."
shay2nak is offline  
post #45 of 63 (permalink) Old 12-16-2014, 12:11 AM
mazdaspeedmyk
Turbo Zoom Zoom
Points: 55,390, Level: 100
Points: 55,390, Level: 100 Points: 55,390, Level: 100 Points: 55,390, Level: 100
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
mazdaspeedmyk's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Los Angeles, CA
Posts: 6,173
Thanks: 2,756
Thanked 2,221 Times in 1,509 Posts
Mentioned: 395 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
                     
Garage
Clicking on "Garage" under a person's name and info in a thread does not take me to a garage. I've tried it in numerous thread and on various users. A red box with the user name appears and that's it. I've attached a picture.

Mac OS 10.10.1
Chrome Version 39.0.2171.95 (64-bit)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screen Shot 2014-12-15 at 9.07.35 PM.png
Views:	29
Size:	304.3 KB
ID:	90090  


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
mazdaspeedmyk is offline  
post #46 of 63 (permalink) Old 12-16-2014, 12:20 AM
mazdaspeedmyk
Turbo Zoom Zoom
Points: 55,390, Level: 100
Points: 55,390, Level: 100 Points: 55,390, Level: 100 Points: 55,390, Level: 100
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
mazdaspeedmyk's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Los Angeles, CA
Posts: 6,173
Thanks: 2,756
Thanked 2,221 Times in 1,509 Posts
Mentioned: 395 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
                     
Garage
New Site Upgrade and Look Feedback Thread

Quote:
Originally Posted by AG Jeff View Post
10-4, thanks for the quick reply, adding to the ticket now.

Jeff

The attachment in this picture was uploaded using the drag and drop option on my laptop and now is shows up as a broken link in my Autoguide App, but will load if I click it. So something funky is happening in the translation to the app.

Click image for larger version

Name:	ImageUploadedByAutoGuide1418707154.454482.jpg
Views:	34
Size:	251.5 KB
ID:	90098


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
mazdaspeedmyk is offline  
post #47 of 63 (permalink) Old 12-16-2014, 02:51 PM Thread Starter
AG Jeff
Community Manager/Admin
Points: 3,234, Level: 35
Points: 3,234, Level: 35 Points: 3,234, Level: 35 Points: 3,234, Level: 35
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
AG Jeff's Avatar
 
Join Date: Dec 2014
Location: Chicago
Posts: 67
Thanks: 4
Thanked 20 Times in 16 Posts
Mentioned: 14 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
   
Garage
Quote:
Originally Posted by L4m3st0n3 View Post
I only made mention of it when I posted in new user forum this morning.

I emailed using the contact us option and someone manually added me in. Basically, I would enter in all my info, and the spam code and I would get an error saying I was entering the wrong spam filter code, I forget the exact wording. I then tried getting the code texted to me as the next option, I put in the code that I got in the text, and I was still getting the same error. I then tried the Facebook, that brought me to an error page as well, not sure if it is still giving an error.

I tried different browsers and computers to no avail.
Thanks for the heads up, I will have the team look into this.

Jeff
AG Jeff is offline  
post #48 of 63 (permalink) Old 12-16-2014, 03:18 PM
Jamstrodamus
Junior Member
Points: 1,022, Level: 17
Points: 1,022, Level: 17 Points: 1,022, Level: 17 Points: 1,022, Level: 17
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Dec 2014
Location: Florida
Posts: 10
Thanks: 10
Thanked 1 Time in 1 Post
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
 
I am frequently noticing an issue where the Last Post listed on the New Posts or Threads in Forum listing, is not visible when I click through to the last post in the thread.

Example:

This thread - http://mazda3revolution.com/forums/2...ml#post1131322 - shows in the summary listing as having a last post of 2:07pm today, but when I view the thread itself, the last post I see is as of 3:24am yesterday.
Jamstrodamus is offline  
post #49 of 63 (permalink) Old 12-16-2014, 03:40 PM Thread Starter
AG Jeff
Community Manager/Admin
Points: 3,234, Level: 35
Points: 3,234, Level: 35 Points: 3,234, Level: 35 Points: 3,234, Level: 35
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
AG Jeff's Avatar
 
Join Date: Dec 2014
Location: Chicago
Posts: 67
Thanks: 4
Thanked 20 Times in 16 Posts
Mentioned: 14 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
   
Garage
Quote:
Originally Posted by L4m3st0n3 View Post
I only made mention of it when I posted in new user forum this morning.

I emailed using the contact us option and someone manually added me in. Basically, I would enter in all my info, and the spam code and I would get an error saying I was entering the wrong spam filter code, I forget the exact wording. I then tried getting the code texted to me as the next option, I put in the code that I got in the text, and I was still getting the same error. I then tried the Facebook, that brought me to an error page as well, not sure if it is still giving an error.

I tried different browsers and computers to no avail.
Thanks for the heads up, this should now be resolved.

Jeff
AG Jeff is offline  
post #50 of 63 (permalink) Old 12-16-2014, 03:43 PM Thread Starter
AG Jeff
Community Manager/Admin
Points: 3,234, Level: 35
Points: 3,234, Level: 35 Points: 3,234, Level: 35 Points: 3,234, Level: 35
Activity: 0%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
AG Jeff's Avatar
 
Join Date: Dec 2014
Location: Chicago
Posts: 67
Thanks: 4
Thanked 20 Times in 16 Posts
Mentioned: 14 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
   
Garage
Quote:
Originally Posted by Jamstrodamus View Post
I am frequently noticing an issue where the Last Post listed on the New Posts or Threads in Forum listing, is not visible when I click through to the last post in the thread.

Example:

This thread - http://mazda3revolution.com/forums/2...ml#post1131322 - shows in the summary listing as having a last post of 2:07pm today, but when I view the thread itself, the last post I see is as of 3:24am yesterday.
Weird, can you check your timezone settings? Also try a log out/in and F5 Refresh.

Let me know if that solves the problem and if not can you grab a screenshot I can share with the team?

Jeff
AG Jeff is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Tags
feedback , site , thread , upgrade

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the 2004 to 2016 Mazda 3 Forum and Mazdaspeed 3 Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome